Aangenaam!

Fijn dat je even de tijd neemt om dit te lezen. Mijn naam is Brent. Ik ben het gezicht achter B’rent a car, de verhuur van de trouwauto en ik neem je graag heel even mee naar hoe het allemaal begon..

Dit avontuur begon bij de kleine vijfjarige Brent. Van kleins af aan werd ik ondergedompeld in de wereld der oldtimers en de verhuur hiervan. Ik groeide hiermee op. Mijn vader deed geruime tijd aan de verhuur van auto's en als kleine jongen genoot ik hier enorm van! Voor mij was elke gelegenheid om in één van de wagens te kunnen meerijden het absolute toppunt. Ik kon hier maar geen genoeg van krijgen. 

Jaren gingen voorbij en ik werd een ondernemende twintiger. Op een dag zag ik de ultieme kans om deze droom nieuw leven in te blazen. Een Porsche 356 Speedster. Ik moest hier niet over twijfelen en besloot om deze te kopen.

Nu ja, ik zou mezelf niet zijn moest ik hier niet verder in willen gaan.. Ik besloot om een kleine verhuur op te starten. Iets kleinschalig waarmee we ook andere mensen gelukkig kunnen maken. In de toekomst wil ik ons gamma wat verder uitbreiden. We zijn op zoek naar een volkswagenbusje en naar leuke extra’s die we hieraan kunnen verbinden en onze verhuur op deze manier een kleine boost te geven. 

Zo willen wij in de toekomst ons gamma qua trouwvervoer verder uitbreiden. Wij zijn op zoek naar een leuke volkswagenbus om toch nog net iets meer te kunnen aanbieden. Hieraan willen wij ook leuke dingen aan koppelen, zoals het gebruik van een Photo Booth. 

We willen onze ervaring delen met anderen. Ik wil mijn steentje kunnen bijdragen bij de mooiste dag van uw leven, de verrassing voor uw partner, het cadeau voor papa... 

De verhuur van onze Porsche speedster trouwauto is hiervoor steeds een leuk idee! 

De verzameling van al deze mooie momenten maakt B’rent a car compleet.

Iedereen wordt vrijwel gecharmeerd door het uitzicht van deze prachtige wagen. De auto is in een prachtige staat. Naast de mooie lijnen heeft de wagen ook een sportief uitzicht. Er is dus voor iedereen wat wils. Zoals elke Porsche speedster trouwauto is ook deze auto een replica, maar replica of niet, de ervaring is uniek en dus een paradepaardje voor onze verhuur. 

Ondertussen zijn wij al ruim twee jaar actief in de verhuur van onze Porsche speedster trouwauto. Graag specialiseren wij ons dan ook de verhuur van trouwvervoer. Ondertussen mochten wij al deel uit maken van verschillende huwelijken. Elk van deze huwelijken waren speciaal op hun eigen mooie manier, maar alle hadden ze één ding gemeenschappelijk. Onze mooie trouwauto. Het is voor deze momenten dat wij het doen. Het geeft ons een enorme voldoening om al die lachende gezichten te zien wanneer wij de wagen terug ophalen. Iedereen is enthousiast, het bruidspaar, de ceremoniemeester, de gasten op het feest... 

Ben jij een aanstaande bruid of bruidegom? Ben je nog steeds op zoek naar dat tikkeltje meer? Nog steeds op zoek naar een unieke trouwauto? Reageer dan op de verhuur van onze Porsche 356 speedster en geniet hier nog lang van na!

Zoals u kan zien op de foto's heb je met deze Porsche 356 speedster enorm veel mogelijkheden. Je kan hem gebruiken om een unieke toets te geven aan jullie trouwfoto's, maar ook voor het vervoer van en naar de plechtigheid is hij een enorme meerwaarde. 

Doorheen verloop van tijd hadden wij al verscheidene keren het genoegen om onze auto te verhuren voor een huwelijk. We hebben nu dan ook al een mooie verzameling aan beelden. De Porsche heeft een enorm breed gamma aan mogelijkheden. Het bent u die hier de doorslag in geeft. 

Iedere bruid heeft een beeld over hoe haar huwelijksdag eruit hoort te zien. Bent u eerder een klassiek type? Houdt u toch net van een tikkeltje meer? Bent u eerder op zoek naar iets spontaans? Onze trouwauto past in ieder plaatje! Je kan er nog alle richtingen mee uit. Het is wat je er zelf van maakt. 

Bent u dus nog steeds op zoek naar de perfecte trouwauto? Twijfel dan niet meer en neem contact met ons op.

Laurent & Maria op de beelden hierboven kozen eerder voor het klassieke beeld, maar zoals ik zei je kan hier echt nog alle kanten mee uit. 

Ook voor het eerder 'speelse' type is onze Porsche speedster trouwauto uitermate geschikt. Kijkt u zelf maar.

Kaya 'if'

Official video

De Porsche zelf is volledig origineel. Het betreft een chassis van een kever uit 1963. De auto is volledig gebouwd door Vintage en bestaat enkel uit originele onderdelen. Hiermee willen we het authentieke gevoel zoveel mogelijk behouden. Het rijden in de auto is een uniek gevoel. Je waant je terug in vroegere jaren, het  heeft een unieke belevenis. 

Nog steeds niet overtuigd? 

Neem dan eens een kijkje in onze prachtige galerij! 


Oldtimer huren?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x