Aangenaam! 

Fijn dat je even de tijd neemt om dit te lezen. Mijn naam is Brent. Ik ben het gezicht achter B’rent a car en ik neem je graag heel even mee naar hoe het allemaal begon..

Dit avontuur begon bij de kleine vijfjarige Brent. Van kleins af aan werd ik ondergedompeld in de wereld der oldtimers. Ik groeide hiermee op. Mijn vader had geruime tijd een verhuring en als kleine jongen genoot ik hier enorm van! Voor mij was elke gelegenheid om in één van de wagens te kunnen meerijden het absolute toppunt. Ik kon hier maar geen genoeg van krijgen. 

Jaren gingen voorbij en ik werd een ondernemende twintiger. Op een dag zag ik de ultieme kans om deze droom nieuw leven in te blazen. Een Porsche 356 Speedster. Ik moest hier niet over twijfelen en besloot om deze te kopen.

Nu ja, ik zou mezelf niet zijn moest ik hier niet verder in willen gaan.. Dus besloot ik om een kleine verhuring op te starten. Iets kleinschalig waarmee we ook andere mensen gelukkig kunnen maken. In de toekomst willen we ons gamma wat verder uitbreiden. 

We willen onze ervaring delen met anderen. Ons steentje kunnen bijdragen bij de mooiste dag van uw leven, de verrassing voor uw partner, het cadeau voor papa... 

De verzameling van al deze mooie momenten maakt B’rent a car compleet.Oldtimer huren?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x