Trouwauto te huur regio Hasselt

Trouwauto regio Hasselt

Hallo!

Fijn dat je even de tijd neemt om dit te lezen. Mijn naam is Brent. Ik ben het achter B’rent a car, de verhuur van  trouwauto's regio Hasselt en ik neem je graag heel even mee naar de eerste stappen van B'rent a car. 

Dit avontuur begon bij de kleine vijfjarige Brent. Van kleins af aan werd ik ondergedompeld in de wereld der oldtimers en de verhuur hiervan. Een Porsche speedster trouwauto hadden wij nooit eerder te huur, maar ik groeide op tussen de auto's. Mijn vader deed geruime tijd aan de verhuur van trouwauto's regio Hasselt en als kleine jongen genoot ik hier enorm van! Voor mij was elke gelegenheid om in één van de auto's te kunnen meerijden het absolute toppunt. Ik kon hier maar geen genoeg van krijgen. Enkel een Porsche speedster trouwauto ontbrak hier nog in het verhaal. 

Jaren gingen voorbij en ik werd een ondernemende twintiger. Op een dag zag ik de ultieme kans om deze droom nieuw leven in te blazen. Een Porsche Speedster trouwauto. Ik moest hier niet over twijfelen en besloot om deze te kopen.

Nu ja, ik zou mezelf niet zijn moest ik hier niet verder in willen gaan.. Ik besloot om een kleine verhuur met mijn  trouwauto op te starten te Hasselt. Iets kleinschalig waarmee we ook andere mensen gelukkig kunnen maken. In de toekomst wil ik ons gamma wat verder uitbreiden. We zijn op zoek naar een volkswagenbusje en naar leuke extra’s die we hieraan kunnen verbinden en onze verhuur van trouwauto's regio Hasselt op deze manier een kleine boost te geven. 

Zo willen wij in de toekomst het gamma qua trouwauto's regio Hasselt verder uitbreiden. Wij zijn op zoek naar een leuke volkswagenbus om toch nog net iets meer te kunnen aanbieden. Hieraan willen wij ook leuke dingen aan koppelen, zoals het gebruik van een Photo Booth. 

We willen onze ervaring delen met anderen. Ik wil mijn steentje kunnen bijdragen bij de mooiste dag van uw leven, de verrassing voor uw partner, het cadeau voor papa... 

De verhuur van onze trouwauto is hiervoor steeds een leuk idee! 

De verzameling van al deze mooie momenten maakt B’rent a car compleet.Trouwauto TE HUUR regio Hasselt

Iedereen wordt vrijwel gecharmeerd door het uitzicht van deze prachtige trouwauto. De trouwauto is in een prachtige staat. Naast de mooie lijnen heeft de trouwauto ook een sportief uitzicht. Er is dus voor iedereen wat wils. Zoals elke Porsche speedster trouwauto is ook deze auto een replica, maar replica of niet, de ervaring is uniek en dus een paradepaardje voor de verhuur van onze trouwauto regio Hasselt. 

Trouwauto regio Hasselt

Trouwauto regio hasselt

VERHUUR PORSCHE SPEEDSTER TROUWAUTO REGIO HASSELT

Ondertussen zijn wij al ruim twee jaar actief in de verhuur van trouwauto's regio Hasselt. Graag specialiseren wij ons dan ook de verhuur van trouwauto's. Ondertussen mochten wij al deel uit maken van verschillende huwelijken. Elk van deze huwelijken waren speciaal op hun eigen mooie manier, maar alle hadden ze één ding gemeenschappelijk. Onze mooie trouwauto. Het is voor deze momenten dat wij het doen. Het geeft ons een enorme voldoening om al die lachende gezichten te zien wanneer wij de wagen terug ophalen. Iedereen is enthousiast, het bruidspaar, de ceremoniemeester, de gasten op het feest... 

Ben jij een aanstaande bruid of bruidegom te Hasselt? Ben je nog steeds op zoek naar dat tikkeltje meer? Nog steeds op zoek naar een unieke trouwauto? Reageer dan op de verhuur van onze trouwauto en geniet hier nog lang van na!

Zoals u kan zien op de foto's heb je met deze Porsche 356 speedster enorm veel mogelijkheden. Je kan hem gebruiken om een unieke toets te geven aan jullie trouwfoto's, maar ook voor het vervoer van en naar de plechtigheid is hij een enorme meerwaarde. 

Doorheen verloop van tijd hadden wij al verscheidene keren het genoegen om onze trouwauto te verhuren regio Hasselt voor een huwelijk. We hebben nu dan ook al een mooie verzameling aan beelden. De Porsche trouwauto heeft een enorm breed gamma aan mogelijkheden. Het bent u die hier de doorslag in geeft. 

Iedere bruid heeft een beeld over hoe haar huwelijksdag eruit hoort te zien. Bent u eerder een klassiek type? Houdt u toch net van een tikkeltje meer? Bent u eerder op zoek naar iets spontaans? Onze trouwauto past in ieder plaatje! Je kan er nog alle richtingen mee uit. Het is wat je er zelf van maakt. 

Bent u dus nog steeds op zoek naar de perfecte trouwauto te Hasselt? Twijfel dan niet meer en neem contact met ons op.

Laurent & Maria op de beelden hierboven kozen eerder voor het klassieke beeld, maar zoals ik zei je kan hier echt nog alle kanten mee uit. 

Ook voor het eerder 'speelse' type is onze trouwauto te Hasselt uitermate geschikt. Kijkt u zelf maar.

PORSCHE SPEEDSTER TROUWAUTO TE HUUR REGIO HASSELT VOOR VIDEOCLIP

Kaya 'if' teaser

Official videoTrouwauto regio Hasselt

Verder hadden we ook het genoegen om samen te werken met een fantastische weddingplanner 'Tabloo Margot'. Ook in de galerij op deze website zijn foto's terug te vinden. 

De Porsche trouwauto zelf is volledig origineel. Het betreft een chassis van een kever uit 1963. De trouwauto is volledig gebouwd door Vintage en bestaat enkel uit originele onderdelen. Hiermee willen we het authentieke gevoel zoveel mogelijk behouden. Het rijden in de auto is een uniek gevoel. Je waant je terug in vroegere jaren, het  heeft een unieke belevenis. 

Nog steeds niet overtuigd? 

Neem dan eens een kijkje in onze prachtige galerij! 

Oldtimer huren regio Hasselt?

2431 Laakdal
b-rentacar@hotmail.com
T 0497573067


Oldtimer huren?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x