Guillaume & Magalie

Over Brent, ceremoniewagen te huur 

Aangenaam!

Fijn dat je er bent. Mijn naam is Brent. Ik ben het gezicht achter B’rent a car, de verhuur van een ceremoniewagen en ik neem je graag heel even mee naar het begin..

Dit avontuur begon bij de kleine vijfjarige Brent. Van kleins af aan werd ik ondergedompeld in de wereld der oldtimers en de verhuur van een ceremoniewagen. Ik groeide hiermee op. Mijn vader deed geruime tijd aan de verhuur van een ceremoniewagen en als kleine jongen genoot ik hier enorm van! Voor mij was elke gelegenheid om in één van de wagens te kunnen meerijden fantastisch. Ik kon hier maar geen genoeg van krijgen. 

Jaren gingen voorbij en ik werd een ondernemende twintiger. Op een dag zag ik de ultieme kans om deze droom nieuw leven in te blazen. Een Porsche 356 Speedster. Ik moest hier niet over twijfelen en besloot om deze onmiddellijk te kopen.

Nu ja, ik zou mezelf niet zijn moest ik hier niet verder in willen gaan.. Ik besloot om een kleine verhuur op te starten. Iets kleinschalig waarmee we ook andere mensen gelukkig kunnen maken. In de toekomst wil ik ons gamma wat verder uitbreiden. We zijn op zoek naar een volkswagenbusje en naar leuke extra’s die we hieraan kunnen verbinden en de verhuur van onze ceremoniewagen op deze manier een kleine boost te geven. 

Zo willen wij in de toekomst ons gamma qua ceremoniewagens verder uitbreiden. Wij zijn op zoek naar een leuke volkswagenbus om toch nog net iets meer te kunnen aanbieden. Hieraan willen wij ook leuke dingen aan koppelen, zoals het gebruik van een Photo Booth. 

We willen onze ervaring delen met anderen. Ik wil mijn steentje kunnen bijdragen bij de mooiste dag van uw leven, de verrassing voor uw partner, het cadeau voor papa... 

De verhuur van onze Porsche speedster ceremoniewagen is hiervoor steeds een leuk idee! 

De verzameling van al deze mooie momenten maakt B’rent a car compleet.

Reserveer nu! 


Laurent & Maria

Guillaume & Magalie

Ceremoniewagen te huur huwelijk 

Ondertussen zijn wij al ruim twee jaar actief in de verhuur van onze Porsche speedster ceremoniewagen. Graag specialiseren wij ons dan ook de verhuur van ceremoniewagens. Ondertussen mochten wij al deel uit maken van verschillende huwelijken. Elk van deze huwelijken waren speciaal op hun eigen mooie manier, maar alle hadden ze één ding gemeenschappelijk. Onze mooie ceremoniewagen. Het is voor deze momenten dat wij het doen. Het geeft ons een enorme voldoening om al die lachende gezichten te zien wanneer wij de wagen terug ophalen. Iedereen is enthousiast, het bruidspaar, de ceremoniemeester, de gasten op het feest... 

Ben jij een aanstaande bruid of bruidegom? Ben je nog steeds op zoek naar dat tikkeltje meer? Nog steeds op zoek naar een unieke ceremoniewagen? Wij hebben een prachtige ceremoniewagen te huur! Reageer dan op de verhuur van onze Porsche 356 speedster en geniet hier nog lang van na!

Zoals u kan zien op de foto's heb je met deze Porsche 356 speedster enorm veel mogelijkheden. Je kan hem gebruiken om een unieke toets te geven aan jullie trouwfoto's, maar ook voor het vervoer van en naar de plechtigheid is hij een enorm pluspunt. 

Doorheen verloop van tijd hadden wij al verscheidene keren onze ceremoniewagen te huur voor een huwelijk. We hebben nu dan ook al een mooie verzameling aan beelden. De Porsche heeft een enorm breed gamma aan mogelijkheden. Het bent u die hier de doorslag in geeft. 

Iedere bruid heeft een beeld over hoe haar huwelijksdag eruit hoort te zien. Bent u eerder een klassiek type? Houdt u toch net van een tikkeltje meer? Bent u eerder op zoek naar iets spontaans? Onze trouwauto past in ieder plaatje! Je kan er nog alle richtingen mee uit. Het is wat je er zelf van maakt. 

Ook hadden wij het genoegen om in onze prille carrière al samen te werken met een fantastische weddingplanner, Margot. Beelden hiervan kan je terugvinden in de galerij van haar website Tabloo Margot. Ook aan haar hadden wij onze prachtige ceremoniewagen te huur. 

Bent u dus nog steeds op zoek naar de perfecte trouwauto? Twijfel dan niet meer en neem contact met ons op, want ook enkele bekende vlamingen staan wild van onze auto! Onze ceremoniewagen staat steeds te huur! 

Theo Francken bij B'rent

Voorbeelden ceremoniewagen te huur 

Guillaume en Magali op de beelden hierboven kozen eerder voor het klassieke beeld, maar zoals ik zei je kan hier echt nog alle kanten mee uit. 

Ook voor het eerder 'speelse' type is onze Porsche speedster trouwauto uitermate geschikt. Wij hebben nog steeds deze prachtige ceremoniewagen te huur! Kijkt u zelf maar.

Kaya 'if'

OFFICIAL VIDEO

B'rent by Alex O S'hea

B'rent @ the movies

Nog steeds niet overtuigd? Twijfel niet meer, wij hebben deze prachtige ceremoniewagen te huur! 

Neem dan eens een kijkje in onze prachtige galerij! 


Oldtimer huren?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x