Oldtimer te huur

Aangenaam!

Fijn dat je er bent. Mijn naam is Brent. Ik ben het brein achter B’rent a car, de verhuur van een leuke oldtimer en ik neem je graag heel even mee naar het prille begin..

Dit mooie avontuur begon bij de kleine vijfjarige Brent. Van kleins af aan werd ik ondergedompeld in de wereld der oldtimers en de verhuur hiervan. Ik groeide hiermee op. Mijn vader had lange tijd een oldtimer te huur. Voor mij was elke gelegenheid om in één van de wagens te kunnen meerijden het absolute toppunt. Ik kon hier maar geen genoeg van krijgen. 

Jaren vlogen voorbij en ik werd een ondernemende twintiger. Op een dag zag ik de ultieme kans om deze droom nieuw leven in te blazen. Een leuke oldtimer, een Porsche 356 Speedster. Ik moest hier niet over twijfelen en besloot om deze zo snel als mogelijk te kopen. Vervolgens had ik ook al snel een oldtimer te huur. 

Nu ja, ik zou mezelf niet zijn moest ik hier niet verder in willen gaan.. Ik besloot om een klein bedrijfje op te starten. Iets kleinschalig waarmee we ons geluk ook met andere mensen konden delen. In de toekomst wil ik ons gamma wat verder uitbreiden. Momenteel heb ik nog maar één oldtimer te huur, maar we zijn op zoek naar een nieuwe oldtimer, een leuk volkswagenbusje en naar leuke extra’s die we hieraan kunnen verbinden en de verhuur van oldtimer op deze manier een kleine zet te geven. 

Zo willen wij in de toekomst ons gamma qua oldtimers verder uitbreiden. Hieraan willen wij ook leuke dingen aan koppelen, zoals het gebruik van een Photo Booth. 

We willen onze ervaring delen met anderen. Ik wil mijn steentje kunnen bijdragen bij de mooiste dag van uw leven, de verrassing voor uw partner, het cadeau voor papa... 

De verhuur van onze oldtimer is hiervoor steeds een leuk idee! We hebben steeds deze oldtimer te huur. 

De verzameling van al deze mooie momenten maakt B’rent a car compleet.

Porsche speedster oldtimer te huur

Iedereen wordt vrijwel gecharmeerd door het uitzicht van de mooie oldtimer. De Porsche zelf is volledig origineel. Het betreft een chassis van een kever uit 1963. De auto is volledig gebouwd door Vintage en bestaat enkel uit originele onderdelen. Hiermee willen we het authentieke gevoel zoveel mogelijk behouden. Het rijden in een oldtimer is sowieso een uniek gevoel. Je waant je terug in vroegere jaren, het  heeft een unieke belevenis. De oldtimer is in een prachtige staat. Naast de mooie lijnen heeft de wagen ook een sportief uitzicht. Er is dus voor iedereen wat wils. Zoals elke Porsche speedster  is ook deze oldtimer een replica, maar replica of niet, de ervaring is uniek en dus een paradepaardje voor onze oldtimer verhuur.

Doorheen verloop van tijd hadden wij al verscheidene keren het genoegen om onze oldtimer te verhuren voor een huwelijk. We hebben nu dan ook al een mooie verzameling aan beelden. De Porsche heeft een enorm breed gamma aan mogelijkheden. Het bent u die hier de doorslag in geeft.

Oldtimer te huur voor huwelijk

Ondertussen zijn wij al ruim twee jaar actief in de verhuur van onze oldtimer. Graag specialiseren wij ons dan ook de verhuur ervan. Ondertussen mochten wij al deel uit maken van verschillende huwelijken. Elk van deze huwelijken waren speciaal op hun eigen mooie manier, maar alle hadden ze één ding gemeenschappelijk. Onze mooie oldtimer. Het is voor deze momenten dat wij het doen. Het geeft ons een enorme voldoening om al die lachende gezichten te zien wanneer wij de wagen terug ophalen. Iedereen is enthousiast, het bruidspaar, de ceremoniemeester, de gasten op het feest... 

Iedere bruid heeft het ideale beeld over hoe haar droomdag er hoort uit te zien. Bent u eerder een klassiek type? Houdt u toch net van een tikkeltje meer? Bent u eerder op zoek naar iets spontaans? Onze trouwauto past in ieder plaatje! Je kan er nog alle richtingen mee uit. Het is wat je er zelf van maakt.

Huwelijk David & bijou

Guillaume en Magali op de beelden hierboven kozen eerder voor het klassieke beeld, maar zoals ik zei je kan hier echt nog alle kanten mee uit.

Huwelijk Laurent & Maria

Ook voor het eerder 'speelse' type is onze Porsche speedster trouwauto uitermate geschikt. Kijkt u zelf maar.

Zoals u kan zien op de foto's heb je met deze Porsche 356 speedster enorm veel mogelijkheden. Je kan hem gebruiken om een unieke toets te geven aan jullie trouwfoto's, maar ook voor het vervoer van en naar de plechtigheid is hij een enorme meerwaarde. Wij hebben steeds deze oldtimer te huur.

Ben jij een aanstaande bruid of bruidegom? Ben je nog steeds op zoek naar dat tikkeltje meer? Nog steeds op zoek naar een unieke oldtimer? Reageer dan op de verhuur van onze Porsche 356 speedster en geniet hier nog lang van na!

Ook Theo Francken geniet nog na van onze wagen. 

Theo Francken bij B'rent

Ook hadden wij het genoegen om in onze prille carrière al samen te werken met een fantastische weddingplanner, Margot. Beelden hiervan kan je terugvinden in de galerij van haar website. 

Tabloo Margot

Bent u dus nog steeds op zoek naar de perfecte oldtimer? Twijfel dan niet meer en neem contact met ons op, want wij hebben de perfecte oldtimer te huur! 

Oldtimer te huur voor videoclip

Kaya 'if' teaser

OFFICIAL VIDEO


B'rent in Kaya's videoclip

B'rent @ kaya 'if'

Nog steeds niet overtuigd? 

Neem dan eens een kijkje in onze mooie galerij! 


Oldtimer huren?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x